Herbertz japoński nóż kuchenny Sashimi 205mm (347121)
219,00 zł
Brutto
Cena nie uległa zmianie
Sashimi tradycyjny nóż japoński zwany również Yanagiba. Stworzony do wyrobu tradycyjnego sushi, czy sashimi. Doskonale porcjuje, filetuje, ściąga skórę a dzięki jednostronnemu ostrzeniu również kroi w cieniutkie plastry. Wyprodukowany w Japonii.
Zakupy zabezpieczone certyfikatem SSL
Dostawa kurierem od 17 zł
14 dni na zwrot
Sashimi - tradycyjny nóż japoński zwany również Yanagiba, został stworzony do wyrobu tradycyjnego sushi, czy sashimi, świetnie sprawdza się w tradycyjnej europejskiej kuchni. Doskonale porcjuje, filetuje, ściąga skórę a dzięki jednostronnemu ostrzeniu również kroi w cieniutkie plastry. Wyprodukowany w Japonii.
Głownia - wykonana z niskowęglowej stali nierdzewnej 420J2.
Rękojeść - z naturalnego niemalowanego dębu japońskiego. Zamocowany na rękojeści pierścień zapobiega wysunięciu się klingi.
Nóż zapakowano w tekturowe prezentowe pudełko.
Opracowanie: firma Sharg®
SHA_110832
1 Przedmiot
Opis
- Rodzaj noża
- dane do uzupełnienia
- Waga
- dane do uzupełnienia
- Materiał głowni
- dane do uzupełnienia
- Materiał rękojeści
- dane do uzupełnienia
- Długość głowni
- dane do uzupełnienia
- Grubość głowni
- dane do uzupełnienia
- Długość całkowita
- dane do uzupełnienia
- Szlif głowni
- dane do uzupełnienia
- Blokada
- dane do uzupełnienia
- Sposób otwierania
- dane do uzupełnienia
- WEW-Translate
- PZ EN
- TYL-Allegro
- OK