Herbertz japoński nóż kuchenny Gyuto 182mm (347218)
193,00 zł
Brutto
Cena nie uległa zmianie
Gyuto podstawowe narzędzie każdego kucharza. Nóż o szerokim zastosowaniu do siekania, krojenia, plastrowania. Sprawdza się w krojeniu warzyw w kostkę, porcjowaniu mięsa, plastrowaniu wędlin. Szeroka głownia z krawędzią tnącą z lekkim brzuścem pozwala zaró
Zakupy zabezpieczone certyfikatem SSL
Dostawa kurierem od 17 zł
14 dni na zwrot
Gyuto - to podstawowe narzędzie każdego kucharza. Idealny nóż o szerokim zastosowaniu do siekania, krojenia czy plastrowania. Sprawdza się w krojeniu warzyw w kostkę, porcjowaniu mięsa czy plastrowaniu wędlin. Szeroka głownia z krawędzią tnącą z lekkim brzuścem pozwala zarówno kroić ruchem prostym, jak i siekać. Wyprodukowany w Japonii.
Głownia - wykonana z niskowęglowej stali nierdzewnej 420J2.
Rękojeść - z naturalnego niemalowanego dębu japońskiego. Zamocowany na rękojeści pierścień zapobiega wysunięciu się klingi.
Nóż zapakowano w tekturowe prezentowe pudełko.
Opracowanie: firma Sharg®
SHA_101616
2 Przedmioty
Opis
- Rodzaj noża
- dane do uzupełnienia
- Długość towaru w centymetrach
- 39
- Wysokość towaru w centymetrach
- 3
- Szerokość towaru w centymetrach
- 7
- Waga gabarytowa w gramach
- 136.5
- Waga
- dane do uzupełnienia
- Materiał głowni
- dane do uzupełnienia
- Materiał rękojeści
- dane do uzupełnienia
- Długość głowni
- dane do uzupełnienia
- Grubość głowni
- dane do uzupełnienia
- Długość całkowita
- dane do uzupełnienia
- Szlif głowni
- dane do uzupełnienia
- Blokada
- dane do uzupełnienia
- Sposób otwierania
- dane do uzupełnienia