Nóż japoński Santoku Herbertz Solingen 170mm (347317)
  • Nóż japoński Santoku Herbertz Solingen 170mm (347317)
  • Nóż japoński Santoku Herbertz Solingen 170mm (347317)

Herbertz japoński nóż kuchenny Santoku 170mm (347317)

180,00 zł
Brutto
Cena nie uległa zmianie
Santoku japoński nóż szefa kuchni z niemal prostą jak w tasaku krawędzią tnącą służący do siekania. Dobrze radzi sobie z krojeniem mięsa, warzyw, owoców. Pozwala na długotrwałe krojenie bez obawy o zmęczenie dłoni. Szefowie kuchni cenią go za możliwość wy
Ilość
Dostępny

 

Zakupy zabezpieczone certyfikatem SSL

 

Dostawa kurierem od 17 zł

 

14 dni na zwrot

Santoku - oryginalny japoński nóż szefa kuchni z niemal prostą jak w tasaku krawędzią tnącą. Służy do siekania. Specyficzna konstrukcja sprawia, że nóż japoński Santoku dobrze radzi sobie zarówno z krojeniem mięsa bez kości, jak i siekaniem czy szatkowaniem warzyw oraz owoców. Pozwala na długotrwałe krojenie twardych produktów, bez obawy o zmęczenie dłoni. Profesjonalni kucharze docenią nóż typu Santoku za możliwość wysokiego i niskiego krojenia. Wyprodukowany w Japonii.

Noże japońskie Santoku o doskonałym ostrzu

Noże kuchenne Santoku mają perfekcyjnie wyważone ostrze, wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Klinga jest szeroka, długa i zaokrąglona. Nadaje się idealnie do krojenia większych owoców i warzyw, w tym arbuzów, dyń, cukinii i kapust. Można nią również swobodnie rozgnieść czosnek. Szeroka klinga noży kuchennych Santoku służy też przenoszeniu wszystkich pokrojonych produktów wprost do salaterki, miski oraz na patelnię. Zamocowana na antypoślizgową rękojeść służy kucharzom przez lata. 

Głownia - wykonana z niskowęglowej stali nierdzewnej 420J2. 

Rękojeść - z naturalnego niemalowanego dębu japońskiego. Zamocowany na rękojeści pierścień zapobiega wysunięciu się klingi.

Nóż zapakowano w tekturowe prezentowe pudełko. 

Opracowanie: firma Sharg®

SHA_101617
2 Przedmioty

Opis

Rodzaj noża
dane do uzupełnienia
Waga
dane do uzupełnienia
Materiał głowni
dane do uzupełnienia
Materiał rękojeści
dane do uzupełnienia
Długość głowni
dane do uzupełnienia
Grubość głowni
dane do uzupełnienia
Długość całkowita
dane do uzupełnienia
Szlif głowni
dane do uzupełnienia
Blokada
dane do uzupełnienia
Sposób otwierania
dane do uzupełnienia